torsdag 11 augusti 2011

Tre saker jag inte skulle kunna leva utan!
Alltså, jag älskar ju te. Jag fullkomligt äääääääälskar te! Så det skulle bli vansinnigt tråkigt om jag inte kunde ta mina hundrafemtio obligatoriska koppar om da´n! Alla dessa smaker som finns. Det är fantastiskt. Och hela tiden finns det någon som funderar ut nya smaksensationer. Mera, mera! Vacker tekopp på bordet, nybryggt te som ryker hett och slingrande i morgonsolen. Lugn och ro.
Böcker! Att få läsa, läsa, läsa! Jag tycker om att gå in i andras världar. Klura på en deckare, men precis lika gärna smygtitta in i någons enkla vardag, där det inte behöver hända en massa turbulenta saker utan där jag får lära känna personen och dennes tankar och små egenheter. Vardagsritualer som morgonens första kopp kaffe. En promenad i en regnig stad om hösten. Ljummen vind i håret och tårar på kinden. En blick, ett samtal. Speglingar av livet.
Mina egna ord och formuleringar. Jag önskar bara att jag kunde göra något mer av dem. För så bra som jag mår av att sätta ihop en text, ge den känsla och innehåll som flyter, så borde jag ofta få befinna mig där. Den som hindrar mig är jag själv! Jag vill kunna leva på det, känna den sköna känslan av att få göra något jag tycker så mycket om och få betalt för det!

2 kommentarer:

  1. Jag tycket du skall skriva en bok och skicka in för "granskning" eller vad dom nu kan göra och se hur långt det går =) Jag skulle säkert köpa boken (men den skulle säkert vara jätte dyr :( )
    Kram

    SvaraRadera
  2. Du är så söt! Visst borde jag skicka in något. Man kan ju inte veta förrän man försökt!
    Du skulle få en GRATIS och signerad, hi hi!

    SvaraRadera